Monday, November 8, 2010

SanGat MemAluKan...

haha...nak tau ape jd ngan aku arini???
mesti korg t'tanye, kan...
arini, ari 1st aku ade final exam...
so, mesti ar ade sdikit nervous, kan...
ok, sblum msok ke dlm DBP, aku tgk kdudukn meja kat luar dwn...
so, snang le utk aku nk tau kdudukn meja katne...
aku sgt gmbira ye kwn2, sbb meja aku kat blkg skali dlm zon B....
haaa....snang tuk aku kuar awl...



*ni le slip exam aku*

ok, tepat jam 2.40ptg...
pengawas peperiksaan yg b'tugas sruh kitorg msok dwn...
so, aku pon ngan p'lahan2, msok ke dlm dwn...
aku pon trus cari meja aku yg b'nombor '595' kwsn blkg zon B...
aku x nmpk meja aku...aku pon mule ar gelabah...
yg aku nmpk no. '594'....cuak meja xde....

pastu, aku tnye ar pengawas yg b'tugas....
die ckap meja aku kat dpan...bile aku g kat dpan, meja aku xde....
aku pon mule ar bengang sbb meja aku xde....
huwaaaaa......ase nk nangis pon ade....
pastu, aku jumpe agi petugas tuh....aku marah die, sbb tpu aku...meja aku xde....
pastu, petugas tuh g le kat dpan, utk cari meja aku....
dgn muke yg b'tenang tuh, pengawas tuh panggil aku ke dpan...
skali meja aku ade daaa....aku je yg x prasan....

huwaaaa.....mase tuh muke aku mmg tebal giler weh...
malu dow, cmne le meja yg punyer besar tuh aku bleh x prasan...
ggggrrrrr.....aku geram kat diri sndri sbb x cari meja btol2....

*so, moral of the story, cari meja btol2...
n lg 1, jgn caye ngan kdudukan meja kat luar dwn...x btol...
kdg2, x btol pon....kdudukn tuh bleh b'ubah2....

- nih mmg kngn t'mahal yg pnah aku ade spjg 2 tahun aku blaja kat UMP -

6 comments:

  1. haha....nad, agak ar wei....time exam pon kene prank gak.....malu aku....waaaa...nti ari rabu aku x nk jumpe pengawas yg b'tugas tuh...malu....

    ReplyDelete
  2. tah2 jodoh ko ngn die....sokmo la die jga enko

    ReplyDelete
  3. haha...lps nih aku x kan jumpe die dh....bile nmpk die je, aku lari le...

    ReplyDelete
  4. haha..patut r aku nampak ko g ulang alik ke depan r..ke belakang r..ke depan balik r.
    ingat tertinggal barang..upenye sx jummpe tempat..
    hehe..

    ReplyDelete
  5. uik, mamal....aku sesat wei...haha....wat malu je...meja punyer besar pon aku x nmpk....lps kes tuh, trus dpt free seat time exam...haha...

    ReplyDelete